Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και ζουμερό γλυκό για τις μέρες της νηστείας Για τη ζύμη Βάζουμε σε ένα μπολ το καλαμποκέλαιο, το χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε, έως ότου ενωθούν τα υλικά.Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σταδιακά στο μπολ με τα υγρά,...