Σπαγγέτι με σάλτσα ιμάμ μπαϊλντί

Σπαγγέτι με σάλτσα ιμάμ μπαϊλντί

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζετε βαθιά τις μελιτζάνες (τη σάρκα τους) χιαστί. Τις αλατίζετε καλά, τις αναποδογυρίζετε σε ένα σουρωτήρι και τις αφήνετε περίπου 1 ώρα για να βγάλουν τα υγρά τους. Τις ξεπλένετε με κρύο νερό και τις στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί. Προθερμαίνετε τον...