Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για τη ζύμη: Σε μια λεκάνη ανακατεύετε με τα χέρια σας το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι, τη ζάχαρη και το ξίδι. Ζεσταίνετε το γάλα και το νερό σε ένα μπρίκι. Κάνετε μια λακκούβα στο μίγμα αλευριού και ρίχνετε εκεί το γάλα με το νερό, καθώς και το μετρημένο βούτυρο με το ελαιόλαδο....