Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Συνοδέψτε το με το μεσημεριανό σας ή απολαύστε το σκέτο Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα πράσα για 10 λεπτά, ανακατεύοντας, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τα κοτσάνια του σέλινου, σοτάρουμε για 1 λεπτό και σβήνουμε με το κρασί και...