Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
70 Σουδάκια Για την ζύμη4 αυγά200 ml νερού80 γρ. Βουτύρου130 gr αλεύρι 00*1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη1 πρέζα αλάτι1 βάζο από βύσσινα Για την κρέμα4 κρόκους100 γραμμάρια ζάχαρης50 gr αλεύρι500 ml γάλακτος Εκτέλεση Αρχίζουμε προετοιμάζοντας τη ζύμη για τα “ Σου”,...