Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα ½ φλιτζάνι τσαγιού φύλλα μέντας,1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη και 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε για να λιώσει η ζάχαρη.Βάζουμε σε μια κατσαρόλα ½ φλιτζάνι τσαγιού φύλλα μέντας,1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη και 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό...