Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Γευστική σαλάτα με λίγες θερμίδες Βάζουμε τη ρόκα σε μια σαλατιέρα αφού πρώτα την έχουμε πλύνει και αλατίζουμε. Κόβουμε το πορτοκάλι σε κύβους και τους προσθέτουμε στη ρόκα. Βάζουμε το κουκουνάρι από πάνω και τέλος την παρμεζάνα.Τέλος, χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σως σε ένα...