Τσακλατιστά αβγά με φέτα και λουκάνικο

Τσακλατιστά αβγά με φέτα και λουκάνικο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Funky Cook - Food Blogger
Ψήνετε το λουκάνικο στο γκριλ ή σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λιπαρή ουσία, και το διατηρείτε ζεστό.Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε ελάχιστο ελαιόλαδο, προσθέτετε τη φέτα θρυμματισμένη και ανακατεύετε για 2-3 λεπτά.Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά με ένα πιρούνι και τα ρίχνετε στο...