Γλυκό ψυγείου με παντεσπάνι και μαρμελάδα δαμάσκηνο

Γλυκό ψυγείου με παντεσπάνι και μαρμελάδα δαμάσκηνο

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Χρυσούλα Κοντοπούλου
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώνουμε καλά ένα ταψάκι με διαστάσεις 34x26. ( Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και στρογγυλό ταψάκι Νο28-30) Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά με την ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ για 10 λεπτά,μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή και να...