ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΗΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΕ ΜΠΙΡΑ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μοσχαράκι µε µήλα µαγειρεµένο σε µπίρα
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παπανδρέου
Τα μήλα και η μπίρα προσφέρουν στο μοσχάρι έξτρα νοστιμιά και μια μαλακή υφή
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ