Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Δοκιμάστε τη μαζί με το μεσημεριανό σας και με φρέσκο ψωμί Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το μαρούλι, τον άνηθο, το ξύδι, το αλάτι και το λάδι. Προσθέτουμε από πάνω τις βραστές πατάτες.Βάζουμε τον τόνο, τις ντομάτες, τις πιπεριές και το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και...