Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι σε μέτρια φωτιά.Προσθέτουμε τις πιπεριές (ψιλοκομμενες) και την ντομάτα και ανακατεύουμε Όταν έχουν σοταριστει όλα, προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και το αλατοπίπερο με τη πάπρικα Προσθέτουμε το ρύζι, και 2 κούπες νερό, ώστε να σκεπαστουν όλα τα...