Στριφτούδια σε στακοβούτυρο με κιμά απάκι και γραβιέρα Κρήτης

Στριφτούδια σε στακοβούτυρο με κιμά απάκι και γραβιέρα Κρήτης

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Μανώλης Παπουτσάκης
Κόβετε το απάκι σε μικρά κυβάκια και το αλέθετε στο μούλτι μέχρι να γίνει κιμάς.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά, σοτάρετε το κρεμμύδι και μόλις μαραθεί λίγο ρίχνετε το σκόρδο και τον πελτέ. Προσθέτετε τον κιμά και το απάκι και σοτάρετε μέχρι να πάρουν χρώμα....