Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Κόβουμε το βούτυρο σε μικρούς κύβους και το ρίχνουμε, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, στον κάδο του μίξερ. Βήμα 2 Τα ζυμώνουμε με το φτερό μέχρι να έχουμε μια ελαστική και λεία ζύμη.Βήμα 3 Εναλλακτικά, ζυμώνουμε με τα χέρια.Βήμα 4 Μαζεύουμε τη ζύμη σε μπάλα και την τυλίγουμε...