Πασταφλώρα με βερίκοκα και παγωτό βανίλια

Πασταφλώρα με βερίκοκα και παγωτό βανίλια

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε τη ζύμη. Ο καλύτερος τρόπος παρασκευής είναι να χρησιμοποιήσετε το μίξερ. Τοποθετήστε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι. Χτυπήστε μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Δουλέψτε στην αρχή με μικρή ταχύτητα και μετά με μεγάλη. Αμέσως μετά προσθέστε τα αβγά και...