Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200o Cκαι ετοιμάζετε το μπισκουί: Αλέθετε τα φιστίκια με την μισή ζάχαρη, μέχρι να γίνουν σκόνη.Χτυπάτε στο μίξερ τους τέσσερις κρόκους, τα δύο αβγά και το μίγμα φιστίκι - ζάχαρη για 7-8 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ασπρίσουν. Κατεβάζετε τον...