Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χτένια με σος πιπεριάς!!
Χτυπάμε στο μούλτι τις πιπεριές με το κρεμμυδάκι,το λάδι,τον μαιντανό,αλάτι,πιπέρι μέχρι να γίνουν αλοιφή
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά τα χτένια και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα
Σερβίρουμε με...