Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, κάνουμε μια λακκούβα και μέσα ρίχνουμε την μαγιά, την οποία έχουμε διαλύσει σε ένα ποτήρι με λίγο από το χλιαρό νερό, ώστε να διαλυθεί. Ρίχνουμε το αλάτι γύρω στο αλεύρι (ώστε να μην πέσει μέσα στην μαγιά, γιατί θα κόψει και δεν θα...