Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζετε σε μια κατσαρόλα τη μαργαρίνη με το αλεύρι και σοτάρετε μέχρι να το αλεύρι να πάρει ένα ελαφρύ, χρώμα. Ρίχνετε τον ζωμό και ανακατεύετε με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή μπεσαμέλ, χωρίς σβόλους. Αλατοπιπερώνετε και αρωματίζετε με λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο....