Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο, μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε το σκόρδο, ανακατεύετε για ένα λεπτό περίπου και ρίχνουμε το ζωμό.Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο, μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε το σκόρδο, ανακατεύετε για ένα λεπτό...