Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Για τη σάλτσα πέστο Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από την παρμεζάνα, στο μούλτι και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει πολτός όλο το μείγμα. Προσθέτουμε την παρμεζάνα και χτυπάμε λίγο ακόμα. Ελέγχουμε αν η σάλτσα μας χρειάζεται κάτι και το συμπληρώνουμε.Για τα κολοκυθάκια Κόβουμε τα...