Κουλούρι Θεσσαλονίκης με πράσο και τυρί

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με πράσο και τυρί

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Κρατάμε το λευκό μέρος από τα πράσα, τα καθαρίζουμε και τα ψιλοκόβουμε πολύ μικρά.Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Σοτάρουμε το πράσο για 5΄-6΄, να ξανθύνει ελαφρά, αλατοπιπερώνουμε και το αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε. Τέλος,...