Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο,τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με το σύρμα. Διαλύουμε τη σόδα στο κρασί και τα προσθέτουμε στο μπολ. Προσθέτουμε το χλιαρό νερό ,το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι,την κανέλα,το γαρύφαλλο,το ξύσμα πορτοκαλιού,ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε το αλεύρι...