Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σ ένα μπολ ανακατεύουμε τα άλευρα, τη σόδα, το αλάτι και τις βανίλιες.Σε άλλο μπολ, ανακατεύουμε το καλαμποκέλαιο, το μέλι και τα αυγά. ( ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Ζεστάνετε λίγο το μέλι για να μπορέσετε πιο εύκολα να το διαχειριστείτε.) Ενώνουμε το περιεχόμενο των δύο μπολ, προσθέτουμε τη...