Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε και την πατάτα σε μικρούς κύβους και τα κολοκυθάκια κάθετα σε χοντρές φέτες και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τα χρειαστούμε. Κόβουμε το κρεμμύδι φέτες και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο. Μόλις γυαλίσει το κρεμμύδι ρίχνουμε στην κατσαρόλα πρώτα τα κομμάτια πατάτας σοτάρουμε...