Ριζότο με αγκινάρες κόκκινη πιπεριά και δεντρολίβανο

Ριζότο με αγκινάρες κόκκινη πιπεριά και δεντρολίβανο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βράζετε τις Αγκινάρες σε αλατισμένο νερό με ένα κλαδάκι δεντρολίβανο μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς να λιώσουν. Τις στραγγίζετε και τις κόβετε σε φέτες.Στο μεταξύ ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε τα Κρεμμύδια περίπου για 5 λεπτά, ανακατεύοντας κάθε τόσο μέχρι να...