Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάλτε τα ολόκληρα αμύγδαλα σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνουν ψιλά κομμάτια. Μεταφέρετέ τα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε το αλεύρι το αλάτι και το μπέικιν. Ανακατέψτε καλά Χτυπήστε τα 2/3 του μελιού, το λάδι και 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε ένα μπολ με ηλεκτρικό μίξερ σε...