Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε πλάγιες φέτες και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και ανακατεύουμε. Αφήνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει καλά και δίνουμε καλό χρώμα στα κολοκυθάκια. Αφαιρούμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη σε ένα μπολ...