Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρεις το μπέικον μέχρι να ροδίσει και μετά τηγανίζεις τον κιμά, με το σκόρδο, για περίπου 10 λεπτά.Προσθέτεις την ketchup και μια κουταλιά μουστάρδα.Μετά ρίχνεις το τυρί, τα αγγουράκια και βάζεις μπόλικο αλατοπίπερο.Για τη σoς τυριού, λιώνεις το βούτυρο και το χτυπάς ελαφρά...