Χοιρινό με κουσκούς και πέστο μαϊντανού

Χοιρινό με κουσκούς και πέστο μαϊντανού

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρύσω Λέφου
Βήμα 1 Τοποθετείτε το ψαρονέφρι σε ένα μπολ και ρίχνετε το ξίδι βαλσάμικο, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και μαρινάρετε για ½ – 1 ώρα.Βήμα 2 Στη συνέχεια φτιάχνετε το πέστο: Σε ένα μπλέντερ, βάζετε τα αμύγδαλα, το μαϊντανό, το σκόρδο, την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και...