Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι, τη ζάχαρη και τη μαγιά σε ένα μπολ. Δημιουργούμε μια γούβα και προσθέτουμε το νερό. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και μετά με το χέρι για να μπορέσουμε να σχηματίσουμε μια ζύμη. Ζυμώνουμε για 10 λεπτά μέχρι να πάρουμε μια λεία και ελαστική...