Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βγάζουμε το φύλλο από την καταψυξη.Καθαρίζουμε πλένουμε το σπανάκι, το ψιλοκόβουμε το βάζουμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα τον άνιθο ψιλοκομμένο, τη φέτα, τον τραχανά, λάδι 1/2 φλ.τσ, αλάτι, πιπέρι τα ανακατεύουμε όλα μαζί.Λαδώνουμε ένα ένα τα φύλλα τα μισα...