Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε με απλά υλικά σπιτική μανιταρόπιτα για όλες τις ώρες Για τη γέμιση Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το φρέσκο κρεμμυδάκι για 3-4 λεπτά.Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν τα μανιτάρια.Σβήνουμε με...