Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Τοποθετούμε ένα τηγάνισε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το κρεμμύδι σε φέτες, τα σκόρδα ψιλοκομμένα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το κύμινο, το μπούκοβο και την πάπρικα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε τα φασόλια, τη...