Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βράζουμε το ρύζι σε μια κατσαρόλα και σε μια άλλη βάζουμε λάδι και ρίχνουμε τις πιπεριές Αφού τσιγαριστούν λίγο οι πιπεριές ρίχνουμε λίγο νερό και ένα κύβο λαχανικών Όταν είναι έτοιμο το ρύζι το ρίχνουμε μέσα στις πιπεριές και ανακατεύουμε Τέλος ρίχνουμε ένα αυγό και...