Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Επιτέλους ήρθαν τα πρώτα κολοκυθάκια, μικρά και τρυφερά, ό,τι πρέπει για να βάλουμε τηγάνι και να απολαύσουμε τους πρώτους κολοκυθοκεφτέδες. Αλλά μιας και διανύουμε και τη Σαρακοστή θα τους δώσω και μια άλλη νότα, με μια ιδιαίτερη σάλτσα από ταχίνι και λιαστή ντομάτα! Οι...