Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και μετά ρίξτε τα αυγά, το ροδόνερο, το ξύσμα λεμονιού και τη φαρίνα.Ψιλοκόψτε τα λουκούμια.Απλώστε ένα αντικολλητικό χαρτί σε ρηχό ταψί. Πάρτε λίγη ποσότητα από τη ζύμη, στο μέγεθος καρυδιού, προσθέστε 2-3 κομμάτια από τα λουκούμια,...