Καλοκαιρινή θαλασσινή μακαρονάδα

Καλοκαιρινή θαλασσινή μακαρονάδα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
1. Πλένουμε τις αχιβάδες. Βάζουμε τις αχιβάδες σε κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρασί και σκεπάζουμε με καπάκι. Τις αχνίζουμε σε πολύ δυνατή φωτιά για 2΄-3΄, έως ότου ανοίξουν. Αμέσως τις σουρώνουμε σε τουλπάνι. Φυλάμε τις αχιβάδες για το τέλος και κρατάμε τον πολύτιμο ζωμό για τη...