Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κλείνουμε τους σπόρους από τα ρόδια, το χυμό ενός ροδιού, τη ζάχαρη, την κανέλα, τα γαρύφαλα, το τσίπουρο και το κονιάκ σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και το αφήνουμε για ένα μήνα σε ζεστό μέρος.Κλείνουμε τους σπόρους από τα ρόδια, το χυμό ενός ροδιού, τη ζάχαρη, την κανέλα,...