Τάρτα με φιστίκια ανθότυρο και κολοκύθα

Τάρτα με φιστίκια ανθότυρο και κολοκύθα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Χτυπάτε στον πολυκόφτη τα φιστίκια και τα αμύγδαλα, μέχρι να γίνουν σχεδόν σαν πούδρα. Τα ανακατεύετε με το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη, τους κρόκους, το Cointreau και το αλάτι. Ζυμώνετε καλά, κάνετε τη ζύμη μπάλα, την τυλίγετε με μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα...