Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για την συνταγή στα Ελληνικά πατήστε εδώ Καλοί μου φίλοι, γεια σας! Σήμερα θα σας τρατάρουμε ένα συγκλονιστικό παγωτό. Είναι βόμβα σε γεύση, αλλά δυστυχώς και σε θερμίδες! Το ξέρω, δεν σας έχουμε συνηθίσει σε βαριές συνταγές, αλλά δεν είμαστε κ άγιες! Κάνουμε που κ που τις...