Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μαζί με το αλατοπίπερο, την κανέλα και το μπαχάρι, σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μαλακώσουν, να μειώσουν στο ⅓ τον όγκο τους και να αποκτήσουν ένα καραμελένιο καφετί χρώμα.Σε μια λεκάνη...