Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, αναμειγνύετε καλά το λάδι με το αλεύρι σε χαμηλή φωτιά, για 7 λεπτά περίπου. Το μίγμα πρέπει να γίνει παχύ και το χρώμα του να είναι καφέ. Μόλις γίνει, το αφήνετε στην άκρη.Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σοτάρετε το κρεμμύδι με το βούτυρο. Προσθέτετε το...