Μπρουσκέτα με μους από γίγαντες Καστοριάς και σύγκλινο Μάνης

Μπρουσκέτα με μους από γίγαντες Καστοριάς και σύγκλινο Μάνης

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Βράζετε τα φασόλια σε άφθονο νερό μαζί με το καρότο, το σέλινο και το κρεμμύδι για 40-50 λεπτά περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε, πετάτε τα λαχανικά και φυλάτε 1/3 φλιτζανιού από το νερό τους. Τοποθετείτε τους γίγαντες στο μπλέντερ και προσθέτετε το χυμό του λεμονιού...