Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Αν θα χρησιμοποιήσετε μανιτάρια πορτσίνι τα μουλιάζετε στο κρασί για 15 λεπτά περίπου να μαλακώσουν.Βήμα 2 Στη συνέχεια, τα αφαιρείτε από το κρασί και τα σουρώνετε. Βήμα 3 Ρίχνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το πράσο.Βήμα 4 Προσθέτετε τα μανιτάρια και...