Σπαγγέτι µε τόνο και φρέσκια ντομάτα

Σπαγγέτι µε τόνο και φρέσκια ντομάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε τα κρεμμύδια για 2΄-3΄, να γυαλίσουν. Προσθέτουμε το καρότο και το κολοκύθι τριμμένα, να πιουν τα υγρά τους. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 10΄. Στραγγίζουμε τον τόνο από το υγρό του, τον...