Κουνέλι με κρέμα σκόρδου και λαδοτύρι Ζακύνθου

Κουνέλι με κρέμα σκόρδου και λαδοτύρι Ζακύνθου

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Πλένετε το κουνέλι και το βάζετε σε λεκάνη με νερό και το ξίδι να το καλύπτει. Σκεπάζετε τη λεκάνη με πλαστική μεμβράνη και τη βάζετε στο ψυγείο για 7 με 8 ώρες.Βγάζετε τα κομμάτια του κουνελιού από τη μαρινάτα και τα σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Ζεσταίνετε το...