Για ένα υπέροχο βραστό αυγό κάθε φορά, βάζετε το δοχείο σας σε βράση και μετά απενεργοποιήστε τη φωτιά. Αφήστε τα αυγά σας να παραμείνουν στη θερμαινόμενη κατσαρόλα για 12 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρετέ τα σε κρύο νερό.
Χτυπάτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το λεμόνι, τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Κόβετε το κρέας σε κύβους και το βάζετε στη μαρινάδα από το βράδυ. Κόβετε και τα λαχανικά σε τετράγωνα κομμάτια.Περνάτε το κρέας σε ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ με τα λαχανικά....