Αποκριάτικος κρητικός τζουλαμάς με χωριάτικο φύλλο

Αποκριάτικος κρητικός τζουλαμάς με χωριάτικο φύλλο

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τον παραδοσιακό κρητικό τζουλαμά, βράζουμε πρώτα το κοτόπουλο, κρατάμε τον ζωμό, το αφήνουμε να κρυώσει και το ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια.Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. από το στακοβούτυρο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά τα ψιλοκομμένα συκωτάκια. Προσθέτουμε το ρύζι και...