Για την αποστειρωση των βάζων, πλένουμε πολύ καλά με ζεστό νερό τα βάζα και τα τοποθετούμε ανάποδα πάνω σε πετσέτα. Κατόπιν τα βάζουμε μαζί με την πετσέτα στο φούρνο στους 100 βαθμούς C για 15 λεπτά.
Γεμίζουμε τα βάζα μέχρι επάνω με το γλυκό, όταν και τα 2 είναι ακόμα ζεστά. Τα κλείνουμε αμέσως ερμητικά και τα γυρίζουμε ανάποδα, με το καπάκι προς τα κάτω.
Τα αφήνουμε έτσι, έως ότου κρυώσουν.
Σ' ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και μαγειρεύουμε τις μπριζόλες για 8 περίπου λεπτά αφού πρώτα τις αλατοπιπερώσουμε καλά.
Μεταφέρουμε τις μπριζόλες σ' ένα πιάτο και τις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για να μην κρυώσουν.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα μανιτάρια μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά. Σερβίρουμε την γνωστή μπριζόλα μας με τη σάλτσα των μανιταριών από πάνω.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.