Μοσχαρίσια μπριζόλα “Diane”

Μοσχαρίσια μπριζόλα “Diane”

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 2 σταβλίσιες (με κόκκαλο) μοσχαρίσιες μπριζόλες
  • 2 φλιτζάνια φρέσκα μικρά στρογγυλά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • ½ φλιτζάνι νερό
  • 2 κουταλιές της σούπας Worcestershire sauce
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής

Σ' ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και μαγειρεύουμε τις μπριζόλες για 8 περίπου λεπτά αφού πρώτα τις αλατοπιπερώσουμε καλά.

Μεταφέρουμε τις μπριζόλες σ' ένα πιάτο και τις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για να μην κρυώσουν.

Ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα μανιτάρια μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά. Σερβίρουμε την γνωστή μπριζόλα μας με τη σάλτσα των μανιταριών από πάνω.

Καλή όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.